torstai 15. huhtikuuta 2010

Bluegrass-iltamat Lepakkomiehessä





Tänään ois sitten musiikkipainotteista kuvaa, vietin illan kameran kanssa Lepakkomiehessä jossa oli Bluegrass-iltamat. Ystäväni pyysi minua kuvaamaan heidän keikasta setin ja mukavaa oli pitkästä aikaa kuvata muutakin kuin vapaaottelua tai maisemia. Kuvassa olevan jampan nimeä en tiedä, enkä myöskään sitä mitä bändiä hän edustaa, mutta kuvana tykkään joten sen vuoksi laitan sen ekana tulemaan.
Varsinainen tarkoitus oli kuvata duoa Cash Girls jolla tällä kertaa oli myös bändi taustalla. Vielä tän kuun aikana ois tarkoitus ottaa tytöistä jonkinlaista promokuvaa, kunhan saadaan aikataulut natsaamaan.
Matkustaminen keikkapaikalle oli sinänsä jo yhdenlainen kokemus, kun istuin paikallisjunassa reilun tunnin liikkumatta metriäkään. Koomisinta tilanteessa oli se, että juna pysähtyi suoraan kotitaloni kohdalle jossa nököttikin seuraavan tunnin. Omalle autolle oli matkaa n.25 metriä, mutta herra konduktööri ei saanut lupaa päästää mua hyppimään aitojen yli. Onneksi kuitenkin ehdin ajoissa keikkaa kuvaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti